Snow – Fog – Fire – See

 

 

Ett härdat material

Kapellväven i våra väskor har prövats i många olika väderlekar. Pinande vind och regn på tvären, skumpande på vägar som sträcker sig genom ett otal länder. Hagelstormar, snö och is under vintermånaderna i Norden. Sol och torka, vägdamm och grus kring Medelhavet sommartid. Alla slag av väderlek och väglag har härdat kapellväven under sitt första liv.

 

Recycling

Vi gillar material som går att återanvända. Kapellväv speciellt. Hos WHY får väven ett nytt liv, ett andra liv. Från att ha rullat tusentals mil på Europas vägar återanvänder vi den och gör den till en produkt som fyller många funktioner.

 

Hoppfullhet – WHY

Ryggsäcken är en produkt som speglar vem du är. När du cyklar till jobbet, går till gymmet, ut i skogen eller på shoppingrunda. Det är inte bara valet av färg eller vad som passar bäst till din senaste outfit som skapar personlighet. Att hitta sin egen stil på kläder och accessoarer kan vara en av livets stora energikickar.

Men vi tror att en ännu större kick i livet kan vara att göra något som både känns bra för en själv och samtidigt gör gott för andra.

Varje WHY-produkt som säljs skapar hopp för familjer i Rumänien. Hopp om en bättre framtid.

Bra för människor – bra för miljön.

WHY

Because you buy into a culture of hope.